Therapie Dordrecht

Over mij – Betty Verhoek

Als regisseur bij een toneelgroep merkte ik wat voor een kracht er zit in drama. Het raakt mensen op een vlak dat wij, in het verstandelijk ingestelde westen, nogal eens zijn kwijtgeraakt. Je slaat al dat gepraat over en bent rechtstreeks met emoties bezig. Tijdens mijn studie heb ik dat therapeutisch leren inzetten.

In 2007 heb ik de opleiding dramatherapie afgerond. Vervolgens heb ik acht jaar lang als dramatherapeut bij GGZ WNB gewerkt voor complexe stemmingsproblematiek, met daarnaast nog mijn eigen praktijk.

Via mijn praktijk heb ik tevens in de verslavingszorg gewerkt en bij een GGZ instelling voor diverse problematiek. Momenteel werk ik op de opnameafdeling van een PAAZ (Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis) en ben ik ook nog steeds werkzaam vanuit mijn eigen praktijk.

Eigen praktijk in Papendrecht (vlakbij Dordrecht en Alblasserdam)

Als zelfstandige behandel ik een breed scala aan problematiek. Meestal zijn het mensen die het op zich goed doen. Er speelt alleen iets in hun leven dat steeds weer in de weg zit. Daarom zoeken ze hulp bij een psycholoog of bij mij als dramatherapeut. De laatste tijd heb ik vooral gewerkt met identiteitsproblematiek bij jongvolwassen, rouwverwerking en rolverandering.

Dus als je hier mee zit kun je zeker bij mij terecht. Daarnaast behandel ik ook andere klachten, zoals depressie, angst, burnout en stress.

Ik ben iemand die inzicht geeft. Assertiviteitstraining is leuk, maar ik werk het liefst met de onderliggende oorzaak, omdat ik daar het meest in geloof. Je kan wel een kunstje leren maar het moet niet zo zijn dat er iets blijft lekken in de diepte.

Jouw groei

Mijn motivatie om te werken als dramatherapeut is dat ik een bijdrage wil leveren, met wie ik ben en wat ik kan. Een mensenleven is waardevol. Soms loopt het niet goed. Soms kom je niet tot ontwikkeling. Of soms kom je niet tot je recht.

Ik zie graag dat je weer tot bloei komt. En als ik daarin een bijdrage kan leveren, dan voel ik me vereerd.

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen over mij of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bel 078 – 7802338 gerust voor een afspraak naar Therapie Dordrecht of vul het contactformulier in